zondag 22 september 2013

Pruimentaart II

Ik maakte vier jaar geleden (tsjonge) mijn eerste pruimentaart. Deze week eindelijk mijn tweede. Was die van toen meer pruimen in een taart, dít is een pruimenkuchen. Met gekarameliseerde pruimen. Lekker! Wel even bedenken wie hem op gaan eten want na een dag of twee begint hij echt te droog te worden. Ook lekker met vla als toetje.

maandag 2 september 2013

Groene curry met aubergines

Deze op Thaise wijze bereide aubergines ga ik morgen eens proberen, met rijst. Ik gebruik een gewone aubergine want die heb ik al en hoeft niet geïmporteerd. Althans niet uit Thailand. Hele jaar B uit Spanje. Is geen slechte score en al helemaal niet in een vegetarische maaltijd. Volgens mij is het met kokosmelk zelfs veganistisch. Dit recept is bij nader inzien niet lekker. Laat de vissaus weg. En neem een groene curry van Fair Trade, zonder garnalenpasta. Vis en aubergine... ik hou van creatief, maar nee.